Bordspellen: nog steeds modieus of te ouderwets voor kinderen?

Zijn de bordspellen die vroeger zo populair waren bij kinderen verleden tijd in de moderne wereld van de nieuwste en beste videogames? Zijn bordspellen in onze nieuwe hoogtechnologische wereld te low-tech waar kinderen nog van kunnen genieten? Het antwoord is nee. Bordspellen zijn nog steeds een zeer populaire keuze, zelfs bij moderne kinderen. Hungry Hippo, Monopoly, Clue en the game of Life zijn slechts enkele van de bordspellen die nog steeds even populair zijn als altijd. Er is geen nieuwe technologie met de oudere bordspellen, maar dat weerhoudt hen er niet van om nog steeds een veel voorkomend cadeau voor kinderen te zijn.

Er zijn tegenwoordig ook tal van nieuwe bordspellen op de markt. Sommigen van hen zijn vervaardigd net als de oudere bordspellen, maar sommige van de nieuwere spellen bevatten enkele van de nieuwste technologie. Dit speltype bevat spellen die uw televisie of dvd-speler gebruiken om te communiceren en het bord of andere delen van het spel weer te geven.

Het Monopoly-bordspel is een van de meest populaire ooit. Er zijn momenteel meer dan 100 versies van Monopoly verkocht. De onderwerpen variƫren van militaire afdelingen tot steden, van sportteams tot verschillende prinsessen. Er zijn zelfs Corvette-, Ford- en Harley Davidson-versies van Monopoly. Monopoly is een van de oudste bordspellen die er nog zijn en heeft waarschijnlijk de meeste beschikbare versies van elk bordspel.

Er zijn ook tal van bordspellen beschikbaar die zijn gebaseerd op populaire televisieseries of populaire films. Sommige hiervan zijn Sex and the City, Crime Scene Investigation, de televisieshow 24, I love Lucy, de film Pirates of the Caribbean en nog veel meer. Andere bordspellen hebben het voordeel dat ze leerzaam zijn. Deze spellen omvatten cranium, triviale achtervolging, scrabble en andere dergelijke spellen waarvoor je echt moet nadenken. Deze bordspellen zijn het perfecte cadeau voor kinderen omdat ze kinderen helpen leren.

Bordspellen zijn nog steeds het perfecte cadeau voor elk kind. Met de enorme variatie om uit te kiezen, is het vinden van het juiste bordspel voor elk kind eenvoudig. Het maakt niet uit wat hen interesseert, er is een bordspel dat een perfecte match is. Bordspellen helpen kinderen te vermaken en verveling te verlichten, maar ze kunnen ook een zeer waardevol educatief hulpmiddel zijn. Bordspellen helpen kinderen ook om met anderen om te gaan, de regels te volgen en te accepteren dat ze gracieus verliezen. Ze zijn een geweldig cadeau voor kinderen nu net zo goed als vroeger, alleen nu is er veel meer variatie beschikbaar.