Maak opruimtijd leuk voor moeders en peuters

Elke dag genieten peuters overal van speeltijdactiviteiten die hun natuurlijke nieuwsgierigheid aanwakkeren en hen in staat stellen hun vrolijke enthousiasme te tonen. Maar zoals elke ouder weet, begint aan het einde van de speeltijd de broodnodige opruimtaak. Moeders kunnen peuters helpen de aarzeling bij het opruimen te verminderen door boeiende games, plezier en verbeeldingskracht in het proces op te nemen.

Uit een landelijke enquête bleek dat 98 procent van de moeders graag met hun peuters zou willen samenwerken om actief betrokken te zijn bij het opruimproces en hen te helpen goede hygiënische gewoonten te leren.

Omdat ze samenwerken als een team, zijn 9 van de 10 moeders het erover eens dat badtijd een speciale één-op-één hechtingstijd kan zijn. In feite maakt 92 procent van de moeders er een punt van om minstens drie of meer keer per week een speelse badtijd te nemen. Het is dus geen verrassing dat de moeders van vandaag op zoek zijn naar leuke producten die hen helpen hun peuters te leren deelnemen aan het opruimproces.

Op basis van deze consumenteninzichten heeft Kimberly-Clark onlangs Huggies Cleanteam geïntroduceerd – een lijn toiletartikelen voor peuters die is ontwikkeld om opruimtijd leuker te maken voor moeder en peuter – en peuters te helpen leren over hygiëne. De lijn, die reinigingsdoeken, body wash, badhandschoenen, shampoo, ontklitter en handzeep bevat, bevat leuke en interactieve lettervormige karakters genaamd Alphamals.

“Het is meer dan alleen een lijn toiletartikelen voor peuters – Huggies Cleanteam biedt een hechtingservaring voor moeder en kind”, zegt Steve Kalmanson, groepsvoorzitter van North Atlantic Consumer Products voor Kimberly-Clark. “De toiletartikelen houden peuters bezig door het gebruik van karakters, flesvormen en geuren en helpen kinderen om hun leefgewoonten schoon te maken.”

De producten helpen de opruimtijd meer als speeltijd te maken door de liefde voor dieren, het leren en de verbeelding van een peuter te combineren met de behoefte van moeder om het eten, de zindelijkheid, het opruimen onderweg en het baden gemakkelijker te maken.

De producten van Huggies Cleanteam zijn op grote schaal verkrijgbaar bij grote winkellocaties en hebben een unieke Blue Melon Splash-geur, speciaal ontwikkeld voor peuters in 9 oz. en 15 oz. flessen.

Tips om opruimtijd leuk te maken

Interactieve badtijdspellen:

  • Schudt het op. Gebruik scheurvrije lichaamswas voor het hele lichaam om op te ruimen en plezier te hebben. Zeepsop is perfect om op de muur van het bad te ‘tekenen’ en de bubbels naar beneden te zien glijden.
  • Maak badtijd een avontuur! Meng hypoallergene scheerschuim met een paar druppels kleurstof om een ​​leuke verf te creëren voor gebruik op kleine tenen, benen, armen en buik.
  • Bedenk creatieve manieren om opruimen aan te moedigen. Een oude set maatbekers is geweldig om in de badkuip in elkaar te vullen en te dumpen. Kleintjes kunnen ze zelfs gebruiken om je te helpen de shampoo uit hun haar te spoelen.

Eenvoudige schoonmaakbeurten houden

gezinnen aan het lachen:

  • Wees voorbereid op elke puinhoop. Als je voorbereid bent op rommelige situaties, kun je je peuter laten spelen en leren door vies te worden. Met reinigingsdoeken die perfect zijn voor ‘onderweg’, ben je voorbereid op elke puinhoop en leert je kind van je voorbeeld.
  • Alleen voor hen. Kinderen een speciaal voor hen gemaakt product geven, maakt de opruimtijd extra speciaal. Gebruik leuke, schuimende handzeep om het handen wassen aan te moedigen en zet uw kind op weg naar een gezonde gewoonte.
  • Help uw kind te groeien. Door uw peuter zelf te laten opruimen, begint hij of zij een gevoel van trots en onafhankelijkheid te voelen. Doorspoelbare, vochtige doekjes zijn een geweldige manier om uw kleintjes te helpen zichzelf af te werken.

De moeders van vandaag zijn op zoek naar leuke producten waarmee ze hun peuters kunnen leren hoe ze kunnen deelnemen aan het opruimproces.