spellen om te spelen bij een baby shower

Babyborrels kunnen leuke tijden zijn. Het is misschien wel een van de laatste keren dat de aanstaande moeder geniet van een ontspannen samenzijn met familie en vrienden. Zodra de baby arriveert, wordt het hectisch. Het kan echter ook een wat ongemakkelijke tijd zijn als haar familie en vrienden elkaar niet goed kennen. Een van de beste manieren om het ijs tussen iedereen te breken, is door een leuk douchespel te spelen! Babydouche-spellen zijn over het algemeen goedkoop en vereisen slechts een beetje planning. Hier zijn een paar voorbeelden van leuke spellen die je kunt spelen bij de volgende babyshower die je organiseert.

Babyfoto’s

Dit is een eenvoudig spel, maar het kan iedereen in de ‘baby’-stemming brengen. Vraag de aanwezigen bij de babydouche om een ​​foto van zichzelf als baby of peuter mee te nemen. Neem elke foto en plak deze op een groot stuk posterbord, waarbij elke foto een nummer krijgt. Wanneer alle gasten zijn aangekomen, geef ze dan allemaal een naamlabel zodat iedereen de naam weet. Geef vervolgens elke gast een stuk papier en laat iedereen raden wie wie is op de babyfoto’s. De persoon die de meeste babyfoto’s kan identificeren, wint!

Babyliedjes

Verdeel het feest in twee groepen. Wijs iemand in elke groep aan als blokfluit en laat ze in de titel evenveel liedjes met een baby bedenken. Stel een tijdslimiet van 5 minuten in. Welk team ook de meeste nummers kan opsommen, wint. Om nog meer plezier toe te voegen, laat het verliezende team een ​​lied zingen dat is gekozen door het winnende team uit hun lijst.

Pillow Talk

Deze is een beetje riskant, dus als er oudere familieleden of mannen in de kamer zijn, wil je het misschien vermijden. Als het echter alleen de meisjes zijn, is het superleuk. Vertel de aanstaande moeder niet wat er aan de hand is, maar laat iemand opschrijven wat ze zegt wanneer ze elk cadeau opent. Als alle cadeaus eenmaal open zijn, laat iemand dan teruglezen wat ze zei, en leg uit dat haar opmerkingen zijn “wat ze zei op de avond dat de baby werd verwekt”. Het zorgt voor een aantal hilarische toespelingen!

Babyvoedingproevers

Deze brengt iedereen in de stemming voor de nieuwe kleine toevoeging. Koop tien potjes babyvoeding – allemaal verschillende soorten. Druk een vel af met elke smaak en plaats het ergens in de kamer. Bedek de onderkant van de potten met folie en druk er een nummer op. Alle gasten moeten een plastic lepel, een papieren bord en een stuk papier en een pen of potlood hebben. Geef elke pot babyvoeding één voor één door en laat elke gast een kleine lepel babyvoeding op hun bord leggen. Laat ze het proeven om te proberen te raden welk voedsel het is. Laat gasten op hun vel papier het nummer uit de pot opschrijven en welke smaak ze denken te proeven. Zoete aardappelen zijn meestal moeilijk te identificeren, dus misschien wil je een pot kopen om iedereen voor de gek te houden. Zorg ervoor dat je je camera bij de hand hebt voor de gezichten die iedereen zal maken bij het proeven van de babyvoeding.

Mom’s Waistline

Deze is leuk als de aanstaande moeder niet te gevoelig is voor de grootte van haar steeds groter wordende taille. Pak een rol lint en vraag elke gast om zoveel lint eruit te trekken als ze denkt dat nodig is om de taille van de aanstaande moeder te bedekken. Knip het lint af en probeer het rond de taille van de moeder. De gok die het dichtst bij de werkelijke tailleomtrek komt, wint.

Testrit

Als het een mooie dag is en je van plan bent om buiten te gaan douchen, is dit een leuk spel om te spelen. Zet een hindernisbaan op in de tuin, zet een pop in de wandelwagen en laat elke gast de hindernisbaan lopen. Tijd elke gast, geef hem een ​​boete van 5 seconden voor botsingen en een diskwalificatie als de pop uit de kinderwagen valt. Degene die de cursus in de snelste tijd voltooit, wint.

Veel leuke spelletjes kunnen worden gespeeld bij een babyshower. Zorg ervoor dat u de camera meeneemt om al het plezier op te nemen waar de aanstaande moeder nog jaren van kan genieten.