vliegreizen: Tips voor uw peuters

Het kan erg moeilijk zijn om met jonge kinderen per vliegtuig te reizen. Als u met de auto reist, kunt u om de paar uur stoppen en uw peuter een beetje laten bewegen. In een vliegtuig bent u echter gedurende de vlucht beperkt tot een kleine ruimte. Dit kan erg stressvol en moeilijk zijn op een lange vlucht en als je peuter chagrijnig is, kan de vlucht nog langer lijken. De volgende tips kunnen helpen om uw vlucht aangenamer te maken voor uw peuter, u en de andere passagiers.

  1. Overweeg om een ​​stoel voor je peuter te kopen. Hoewel u met uw kind op schoot mag vliegen, is dit misschien niet het meest comfortabele voor u of uw kind. Dit geeft je wat meer mobiliteit en zal je kind comfortabeler maken.
  2. Neem spelletjes en speelgoed mee die uw peuter zullen vermaken. Voeg een draagbare dvd-speler toe, zodat uw kind tijdens de lange vlucht zijn favoriete films kan bekijken. Dit helpt je peuter bezig te houden.
  3. Voedsel in vliegtuigen is meestal beperkt. Neem wat voedzame snacks mee voor uw kind om te voorkomen dat ze honger krijgen. Voeg wat melk, natuurlijke sappen, fruit, kaas en crackers toe. Geef uw kind geen zoete snacks zoals frisdrank en snoep. Overmatige suiker kan uw peuter overprikkeld maken.
  4. Zorg ervoor dat u reserveluiers en schone kleding voor uw kind heeft. Vergeet niet om ritssluitingen mee te nemen voor vuile luiers en vuile kleren. Uw medepassagiers zullen het waarderen dat u eventuele onaangename geuren bevat.

Uw kind kan passagiers gaan irriteren als het zich tijdens de reis niet goed gedraagt. Het is mogelijk dat u in de buurt van iemand zit die van kinderen houdt en misschien zelfs probeert u te helpen manieren te vinden om uw kind te vermaken. Maar dan is er de kans dat er iemand bij u in de buurt komt die gemakkelijk geïrriteerd is door kinderen en helemaal niet tolerant. Hoe dan ook, je wilt beleefd zijn tegen je buurman. Erken het gedrag van uw kind en verzeker hen dat u al het mogelijke doet om uw kind onder controle te houden.

Vliegen met je peuter kan stressvol zijn, maar een goede voorbereiding, zoals het meenemen van benodigdheden voor amusement en voeding, kan je kind helpen kalmeren en de vlucht aangenamer maken voor jou, je kind en je medepassagiers.